neděle 2. prosince 2012

MČR v lezení na rychlost juniorů a dospělých, Svitavy 2012

Netradičně v neděli 2. prosince se konalo ve Svitavské hale Na střelnici Mistrovství ČR v lezení na rychlost juniorů i dospělých.
Z Poličky vyrážím společně s Petrem Klímou, s kterým si také rozdělíme první dvě místa v kategorii junoirů. A já tedy už třetím rokem hledám na MČR v mojí kategorii přemožitele! Tak kdo se o to příští rok postará?
V dospělých už je to trochu o něčem jiném. Do rozřazovacích bojů nás jde sedm. Do závěrečného pavouka postoupí čtyři, kteří se nakonec utkají o medaile. Já postupuji z druhého místa za Honzou Křížem a Klimič ze čtvrtého. Do KO souboje tedy nastupuji s Klimičem, přes kterého postupuji do finále, kde se utkám s Honzou. Motivace je dostatek, síly taktéž, takže se pořádně hecnu, ale i tak to na Honzu nestačilo. O asi vteřinu se stal Mistrem ČR, já beru titul vicemastra a Klimič vybojoval místo třetí.
Závěrem děkuji všem pořadatelům za skvěle zvládnuté závody. A těším se na příští rok!

Videa a nějaké fotky snad časem...

5 komentářů:

  1. A mohl by jsi napsat i časy z finále?..děkuji

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkně pěkně:) hezky šlapeš na paty reprezentantovi vteřina je málo:)

    ps. sem siříkal proč ten klímič pořád běhá, a ono to kuli "rychlosti":)

    OdpovědětVymazat
  3. Díky Marťas ;) ..jo asi mu to pomohlo :D
    Finále juniorů:
    Já - 16,85 sec. (součtem obou cest)
    Klimič - 20,59 sec. (součtem obou cest)
    U finále mužů ještě nejsou oficiální výsledky, ale co si tak pamatuju, tak v první cestě jsem měl cca 6,80 sec. a Honza cca 6,15 sec. V druhé cestě jsem měl cca 6,70 sec. a Honza cca 5,95 sec., ale přesně to nevim. Dyštak veškerý výsledky jsou nebo budou na horosvazu.

    OdpovědětVymazat
  4. děkuji za info a gratuluju k 1. a 2. místu. Stěna měřila 10m?

    OdpovědětVymazat